Nyt kävivät vieraatkin. Ensin poikkesivat pete ja virpi ja heidän lähtemisestä 4 päivän kuluttua tulivat Rallu ja Ilari. Oli mahtavaa aikaa, tosin täytyy myöntää että on se ihan mukava olla ihan yksinäänkin hetken. Parin viikon päästä tulevatkin sitten porukat, Katri, Ilari, Saara <3 ja Ville. Vaikka vieraita on ollut liuta niin silti odotan innolla seuraaviakin! Lisäksi kovasti odotan pääsiäistä kun vihdoin näkee Mikon taas. Ikävä päässyt vaivaamaan.

Rallun ja Ilarin kanssa tuli kierreltyä vähän maata ja käytiinkin katsastamassa München, Salzburg ja Wien. Upeita kaupunkeja joissa on ihan hiton monta ja samalla upeaa kirkkoa.

Müncheniin olen menossa vielä uudestaan Erasmus kavereideni kanssa ja Salzburg tutkitaan vielä kertaalleen parin vko päästä family-poppoon kanssa.

Tänään tavasin läpi tasokokeen, saa nähdä ensi viikolla että mihin ryhmään sitä sitten päätyy. Nytpä sitä ehkä alkaisi oppimaan saksaakin kun olisi ryhmä vielä vähän tukena. Mutta kattellaan tulenko täältä takaisin 0 kielitaidon kanssa. :D

Noh enpä ota stressiä.

Heiii! iloisia uutisia myös! Pääsin taas kurssin läpi!! LSDS (tjsp.) koe meni läpi!!! Juuri se koe joka oli saksaksi ja jossa oli se monivalinta mistä en ymmärtänyt yhtään mtn. Tosin oli siinä kokeessa myös laskuja. Sain hurjat 43,5p, joten se oli jopa hurjat 3,5p yli läpi pääsy rajan!! Mahtavuutta! Tämän pääsin ehkä läpi ilman sääliäkin :D

Nyt pitäisi valita mitä kursseja sitä ottaa tällä semesterille. Jos huomenna jaksaisi mennä koululle selvittelemään asioita.

Mutta koska alakerran bileet rauhoittuivat vihdoin niin taidan hipsiä nukkumaan. Joku toinen päivä taas lisää juttua!