Terve taas!

Jooh, tiedän... Viime merkinnästä taas aikaa. Mutta eipä voi mtn, olen laiska kirjoittaja.

Mutta niin, Joulu meni mukavasti Suomessa. Aika kului siivillä ja takaisin tänne paluu tuntui tulevan vähän liian aikaisin. Vähän siis masensi jättää taas kaikki tutut Suomeen ja itse lähteä tänne pieneen kämppääni. Mutta kyllä kai tähänkin taas pikku hiljaa tottuu.

Paluu matka ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan. Lento reittini oli siis hesa-berlin-münchen. Lento hesa-münchen oli myöhässä 40min joten jouduin sen takia juoksemaan seuraavalle koneelle jotta ehdin siihen. Joten kun vihdoin pääsin Müncheniin niin paljastui ettei matkalaukkuni ehtinyt koneeseen. Siitä alkoikin mielyttävä rumpa, kun yritimme lentokenttä henkilökunnan kanssa saada sitä berliinistä müncheniin. Olisin voinut lähteä kotiini ilman laukkua, mutta kun olin ollut tyhmä, enkä ajatellut katoamis mahdollisuutta niin kotiavaimeni sattui olemaan tuossa matkalaukussa. Tämän vuoksi päädyin odottomaan 7 tuntia lentokentällä, jonka jälkeen sain laukkuni Lufthansan avulla kun Airberlin ei sitä jostain syystä saanut mitään aikaiseksi. Kotiin huristelin kimppataksilla ja nukkumaan siis pääsin 1-2 maissa yöllä. jee! -.-

Mitä muuta... Sain tietää että pääsin Joulukuisen tentin läpi!! voi tätä onnea, olin saanut tasan 40 pistettä (läpipääsyraja 40)! Joten uskon että en päässyt läpi vain koska olin osannut niin "hyvin".  :D Eipä tuo minua haittaa, kurssi läpi!

Olin viime lauantaina Kühtaissa laskemassa Annan kanssa. Oli ehkä täydellisin laskureissu mitä kuvitella saattaa. Onnistuin myös polttamaan vähän naamaani samalla. Siitä myös pieni videopätkä.

Mutta ei sen kummempaa, perjantaina vietellään illanistumista kavereiden kesken kun osa lähtee takaisin kotimaihinsa kun 1. semester päättyy ja lauantaina seurailen skypen välityksellä kun siskon tyttö kastetaan. Yrittelen täällä vielä hoitaa jotenkin muutaman kurssin läpi ja lasketella ahkerasti. Kattellaan koska jaksaa taas kirjoitella uudestaan. Siihen asti nähkemiin!