Terve, nyt kun ollaan varmistettu etten täällä yksin pölise niin tarinat jatkukoon.

17.10
Ikea reissu jälleen. Kävimme Iinan ja Aleksin kanssa vähän shoppaamassa dezin kauppakeskuksessa. Itse dezistä ei tarttunut matkaan mitään mutta Ikea (joka sijaitsee dezin vieressä) ei pettänyt tälläkään kertaa. :) Tällä kertaa matkaan tarttui mm. matto,koristetyyny (vieraille tyynyksi :P), sakset! (näitä kaivattiin jo kovasti, tätä ennen kynsisakset toimittivat saksien virkaa), magneettaja (sain vihdoinkin valokuvat seinälle), henkareita,yms. pikkusälää. Tällä kertaa paloi "vain" 25€.

18.10
Matka Liechtensteiniin (tarkistin jälleen kirjoitus asun wikipediasta ^^ ) alkoi heräämällä 6 aikaan. (x.X) Mutta onneksi sitä nopeasti piristyi ja oli intoa puhkuen lähdössä.

Asuntolani yliopiston edestä kuvattuna klo 7 aamulla.
1994969.jpg

Menin odottelemaan juna-asemalle muita jo vähän aikaisemmin koska halusin ostaa ennen matkan alkua vorteilkortin jolla saa alennusta juna matkoista. Valitettavasti en sitten muistanut lomaketta täyttäessäni osoitettani, niin jouduin häiritsemään siskoani, kun pyysin häntä tarkistamaan osoitteen facebookista. (olenko jo maininnut että tykkään sivustosta? <3) Loppujen lopuksi siis sain korttini. =)

Matka seurueeseemme tänään kuului minä,iina,ale, magda ja anna.

Matkasimme ensin sveitsiin, josta jatkoimme bussilla matkaa Liechtensteiniin (raivostuttava nimi maalla, vaikea muistaa kirjoitus-asua). Pienessä maassa kiertelimme katuja, katselimme linnaa ulkopuolelta, kävimme pienellä viinitarhalla, söimme paahdettuja kastanjoita? tjsp. (maistuivat makeahkolta perunalta), ja kävelimme. Liechtensteinissa ei oikeastaan ollut mtn kunnon nähtävää, mutta olihan siellä ihan mukava käydä kun oli niin hyvää seuraa. Kuvat löytyvät facebookista kun ne on sinne helpompi laittaa kuin tänne.
Siispä kuviin-->

Ja sitten vielä video oudosta orkesterista joka soitteli jonkun hääjuhlassa siellä. Orkesterin jäsenet olivat pukeutuneet meksikolaisittain. Ihan hauska. Pahoitteluni, video tärisee ja pahasti.