Eilen torstaina 5.2 vieteltiin Annan synttäreitä ja Tiian läksiäisiä. Tiian vaihto puoli vuosinen päättyi ja viimeiset tunnit vietettiin riehakkaasti tyttöjen asuntolan keittiössä. Naposteltavaa ja vieraita riitti koko keittiön täydeltä ja tunnelma kohosikin kolmanteen kerrokseen asti (olimme siis 1. kerroksessa) ja 2-3 aikaan yöllä vihainen itävaltalais tyttö tuli rauhoittamaan bileemme. Mutta kokonaisuudessaan bileet olivat kerrassaan mainiot. 3 aikaan olikin Tiian jo aika nousta taksiin ja lähteä pitkälle kotimatkalleen Ouluun. Sen jälkeen minä ja italialainen tyttö siivoilimme keittiötä ja yritimme pitää vähän humalaista Annaa pois söhläämästä :D

Yön vietin Annan huoneen ylimääräisellä sängyllä ja kotiin asti pääsin 19 aikaan. Huomenna luvassa ainakin laskemista Axamer Lizumissa ja ehkä illan istumista toisissa bileissä, tosin jälkimmäisestä en ole vielä varma.

Maanantaina pitäisi olla uusinta koe, mutta tuskin sitäkään olen läpi pääsemässä. Ja viime perjantaina ollutta c++ koettakaan tuskin läpäisin kun en ollut ihan varma mitä ne edes kysyivät ja enemmän aikaa meni kysymysten kääntämiseen kuin vastaamiseen.

Kotona Tampereella alkaa olemaan muutto taas ajankohtainen. Ollaan mikon kanssa heikintorneihin 2. sijalla. Päätettiin vaihtaan heikintorneihin kun tultiin tulokseen että on sillä parempi sijainti kuin viklanpolulla. Hassua olla ihan täpinöissä muutosta vaikka itse pääsee kämppään vasta joskus kesän lopulla. :)

Sellasta tällä kertaa. ps. Kommentoiminen olisi ihan jees, piristäisi päivää ^^

Ai niin olinhan mä myös tiistaina taas rodeloimassa, ja otin sieltä videokuvaakin. Videossa vauhti näyttää hiljaiselta mutta se johtuu siitä että yritin suojella kameraani. Mutta tosiaan tuolla pääsee niin kovaa kuin uskaltaa vain mennä. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=DIAtAwlz4XI , jos videon liittäminen tähän ei onnistunutkaan