Hipsus!
Palailin tuossa 10. päivä 6 aikaan aamulla takaisin englannista hyvin väsyneenä. Siitä lähtien olen yrittänyt epätoivoisesti lukea tenttiin joka on huomenna mutta eihän tästä meinaa tulla mtn. Aihe on erittäin hankala ja motivaatio on 0. Opiskelu motivaatiota laskee erityisesti se että tietää että ihan kohta pääsee kotiin käymään ja ajatukset ei vaan millään meinaa pysyä kasassa. Vielä kun Katrin ja Ilarin ötökkä syntyi niin ei malttaisi enään pysyä täällä.

Englannin reissu meni mahtavasti (matkustamista innsbruck-southamton väliä lukuun ottamatta, joka oli aika tuskainen). Mukavaa oli ja aika kului siivillä. ^^ Lyhyesti: kierreltiin Lontoota, Itsenäisyyspäivän juhlat, kooma, paluu tulevaisuuteen leffat, Portsmouth & laivoja. Mahtia. Hih.

Ens viikolla pitäis hommata joululahjat ja keskiviikkona lähdenkin jo kotiin käymään \o/ Joten Joulunaika tulee olemaan ainakin blogin osalta kuoleman hiljaista. Jatketaan tammikuussa! Hyvät joulut ja uudet vuodet kaikille! (mun hurjalle lukijakunnalle)

See u